Pharmaceuticals, Chemicals, Petrochemicals, Energy and Food.
XDES

Engineering

Wil jij betrokken zijn bij complexe industriƫle bouwwerken en -installaties? En je tanden zetten in ontwerp, berekening of begeleiding van innovatieve technische processen?

We bemiddelen in zowel projectmatige als permanente functies op MBO, HBO en Academisch niveau. Zoals bijvoorbeeld: Piping Engineers, Werkvoorbereiders WTB, Reliability Engineers, Tekenaars, Process Engineers, Procestechnologen, Construction Supervisors, Instrumentation Technicians, HSE Consultants en Civil Engineers.

Binnen de Engineering & Construction zijn mensen nodig op bijna alle niveaus binnen een project, van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden. XDES bemiddelt deze multidisciplinaire technisch specialisten voor projecten onshore en offshore op het gebied van engineering, maintenance en construction. Het gaat hierbij om projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw.

Engineering is een veelzijdig vakgebied die te verdelen is in onder andere: Chemical engineering - waarin chemische processen centraal staan; Elektotechniek - het ontwerp en de studie van de diverse elektrische en elektronische systemen; Mechanical engineering - het ontwerpen van fysieke of mechanische systemen, zoals kracht en energie systemen, lucht- en ruimtevaart, transport producten, motoren en compressoren.

Kortom: Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Ben jij op zoek naar die leuke baan? En wil jij werken bij toonaangevende bedrijven in deze sector? XDES helpt jouw verder in de goede richting. 

Bekijk onze vacatures of ga naar direct inschrijven.

Hoofddorp 023 - 5578 529 of Rotterdam 010 - 2450 444.

Vacatures

Wat kan
XDES voor u
betekenen

Meer info

Op zoek
naar een
baan?

Meer info
Inschrijven

XDES Hoofddorp
Tel: 023 - 55 78 529

XDES Rotterdam
Tel: 010 - 24 50 444

Contact
Privacyverklaring
Disclaimer