Pharmaceuticals, Chemicals, Petrochemicals, Energy and Food.
XDES

Operations & Maintenance

Wil jij een bijdrage leveren aan de productie van grondstoffen en producten die de chemische industrie maakt?  

In de proces industrie worden uiteenlopende producten gemaakt zoals: kunststoffen, coatings, voedingsingrediënten, vezels, cosmetica, metaal, pigment en medicijnen. De processen zijn te verdelen in fysische processen en chemische processen. Het verschil hiertussen is dat bij fysische processen enkel de vorm of toestand van een materiaal of grondstof wordt veranderd door mengen, snijden, verdampen etc, terwijl bij een chemisch proces de aard van het materiaal veranderd.

De toenemende automatisering en digitalisering leidt tot meer geïntegreerde en complexe productieprocessen die met steeds meer geavanceerde apparatuur worden bewaakt en bestuurd. In alle stadia van dit complexe productieproces zijn mensen inzetbaar van (V)MBO tot Universitair geschoold.

XDES bemiddelt in zowel projectmatige als vaste functies in de proces industrie zoals: (Proces) Operators, Technicians, (Storings)Monteurs, Plant managers en SHE managers. We onderscheiden ons door het leveren van persoonlijke, professionele begeleiding waarbij jouw kwaliteiten en jouw mogelijkheden voorop staan.

Ben je benieuwd naar wat XDES voor jou kan betekenen, bekijk de recente vacatures in ons vacatureoverzicht of gebruik het formulier inschrijven

Telefonisch zijn we bereikbaar op 023 - 5554 473 (Hoofddorp) en 010 - 2450 444 (Rotterdam).Vacatures

Wat kan
XDES voor u
betekenen

Meer info

Op zoek
naar een
baan?

Meer info
Inschrijven

XDES Hoofddorp
Tel: 023 - 55 78 529

XDES Rotterdam
Tel: 010 - 24 50 444

Contact
Privacyverklaring
Disclaimer