Wij weten ze te vinden

Doelgericht & Persoonlijk

Doe snel en eenvoudig een beroep op onze technische professionals. Wij brengen u – onze opdrachtgever – in contact met de kandidaat die u zoekt. Van ondersteunende en controlerende functies tot en met de professionals verantwoordelijk voor de hele plant.

In alle stadia van het productieproces zijn vakmensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings) monteurs tot plant managers. De productie mag niet stil vallen. Ook de functies op en rond het laboratorium weten wij voor u in te vullen.

Quality Control, Quality Assurance, R&D, Process, Validatie, Methode ontwikkeling en Regulatory Affairs, allemaal bekend terrein voor XDES. Vanuit onze expertise denken we met u mee en lossen uw capaciteitsvraagstuk op. Dat is ons vak!

Wij vinden de technische professional die bij uw organisatie past. Van ondersteunende en controlerende functies tot en met professionals verantwoordelijk voor de hele plant. Dit doen we sinds 2004 en met succes! We zijn niet voor niets specialist in recruitment van technisch personeel.

Steeds vaker worden we door opdrachtgevers gevraagd al het personeel voor een project te verzorgen. Onze recruiters weten de juiste mensen te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en naar onze werkwijze?

k

Detachering met overname

De zogenaamde deta-vast constructie. U kunt de technische professional na een jaar via XDES, een dienstverband aanbieden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

l

Detachering op projectbasis

U heeft voor een bepaalde periode een technische professional nodig. Bijvoorbeeld voor de looptijd van een project of als er sprake is van onderbezetting. 

De voordelen van XDES 

R

Wij hanteren een all-in uurtarief

Alle werkgeverslasten o.a. doorbetaling van loon bij vakantie, feestdagen, ziekte en bepaalde overige kosten zijn voor rekening van XDES. U betaalt alleen de gewerkte uren.

i

De medewerker is in dienst van XDES

Wij zorgen voor de afdracht van loonbelasting, secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie.

Wij maken duidelijke afspraken

Als wij er niet in slagen een geschikte technische professional voor u te vinden dan betaalt u niets. Pas als de medewerker start, gaat u voor de gewerkte uren een uurtarief betalen.

R

U bespaart kostbare tijd en geld

Wij nemen u de werving en selectie uit handen.

Laten we vandaag kennis maken!

Ons team van gespecialiseerde recruiters staat voor u klaar om te zorgen dat uw capaciteitsprobleem wordt opgelost. Want dat is wat wij doen, dat is ons vak.

XDES is sinds 2004 actief als specialist in recruitment van technisch personeel. Wij detacheren technische professionals op MBO, HBO en WO niveau in de dynamische wereld van techniek.

NEN 4400-1 certificaat

XDES is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat wij periodiek worden gecontroleerd door een onafhankelijke inspectie-instellingen en dat wij voldoen aan alle gestelde eisen die in de NEN 4400-1 norm en handboek normen SNA zijn vastgelegd. XDES voldoet daarmee aan de verplichtingen die voortvloeien uit arbeid. Het gaat dan specifiek om de aangifte en afdracht van (in Nederland) verschuldigde loonheffingen, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies. Andere verplichtingen zijn het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. En het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Voor meer informatie: www.normeringarbeid.nl

VCU certificaat

XDES is sinds 2007 VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzendbureaus en is een norm die een arbozorgsysteem garandeert, waarmee een organisatie gestructureerd vorm kan geven aan haar arbo-beleid dan wel veiligheidsbeheersysteem. Centraal bij de VCU certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker.

VCU certificatie is bedoeld voor uitzend- en detacheringsbureaus die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Hierbij kun je denken aan bedrijven in de chemische, farmaceutische en procesindustrie.

Voor meer informatie: http://www.vca.nl/producten/diensten/vcu

XDES Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

XDES Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

XDES
Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

T. +31 (0) 23 55 78 529

Einfo@xdes.nl

XDES
Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

T. +31 (0) 10 24 50 444

Einfo@xdes.nl

XDES bemiddelt technische professionals voor diverse projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw. Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden.

XDES brengt je in contact met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie. Wij bemiddelen in zowel projectmatige als vaste functies. In alle stadia van het productieproces zijn mensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings)monteurs tot plant managers. In de procesindustrie wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en complexe productieprocessen. Een boeiend vakgebied om onderdeel vanuit te maken.

XDES biedt je de meest uitdagende banen en beste persoonlijke begeleiding. Wij bemiddelen in functies voor de startende analist tot de ervaren manager binnen de farmacie, biotechnologie, microbiologie, life sciences, voedingsmiddelentechnologie, petrochemie en chemie. Denk hierbij aan functies als: QC technician, Researcher, Chemisch Analist, Hoofd Laboratorium, Scientist en Project Leader.