Monteur Elektrotechniek

Jij weet storingen te verhelpen of te voorkomen

 

“De focus ligt op het technisch onderhoud van diverse installaties en apparatuur”

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan technische installaties. Je voert werkorder gestuurd onderhoudswerkzaamheden uit. Je voorkomt of verhelpt (ver)storingen. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens wet- en regelgeving worden uitgevoerd en bent als vakbekwaam persoon opgeleid. Op de werkvloer ondersteun je collega’s bij het verhelpen van soms complexe technische problemen. Wachtdienst kan onderdeel uitmaken van je functie. Je hebt een MBO diploma niveau 3 of 4 Elektrotechniek en een VCA diploma of bereidheid deze te halen.

Bekijk onze vacatures

Z

XDES gaat de relatie met je aan voor de lange termijn

Z

XDES heeft de contacten die jij nodig hebt in de techniek

Z

XDES werkt voor gerenommeerde bedrijven in de industrie

Z

XDES heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd

Waarom kiezen voor XDES?

XDES is sinds 2004 actief als specialist in recruitment van technisch personeel. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of een WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Perfecte match

XDES hecht waarde aan persoonlijk contact. Duidelijke afspraken en heldere communicatie stelt ons in staat om de allerbeste match te maken!

XDES Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

XDES Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

XDES
Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

T. +31 (0) 23 55 78 529

Einfo@xdes.nl

XDES
Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

T. +31 (0) 10 24 50 444

Einfo@xdes.nl

XDES bemiddelt technische professionals voor diverse projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw. Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden.

XDES brengt je in contact met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie. Wij bemiddelen in zowel projectmatige als vaste functies. In alle stadia van het productieproces zijn mensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings)monteurs tot plant managers. In de procesindustrie wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en complexe productieprocessen. Een boeiend vakgebied om onderdeel vanuit te maken.

XDES biedt je de meest uitdagende banen en beste persoonlijke begeleiding. Wij bemiddelen in functies voor de startende analist tot de ervaren manager binnen de farmacie, biotechnologie, microbiologie, life sciences, voedingsmiddelentechnologie, petrochemie en chemie. Denk hierbij aan functies als: QC technician, Researcher, Chemisch Analist, Hoofd Laboratorium, Scientist en Project Leader.