Aan de slag als Procesoperator via XDES

Technisch inzicht gecombineerd met nauwkeurig en zorgvuldig werken.

“Verantwoordelijk voor het goede verloop van geautomatiseerde processen in de farmaceutische, (petro)chemische of levensmiddelenindustrie?”

Jouw hoofdtaak is het beheersen en controleren van het productieproces! Werkzaamheden variëren van het bedienen van relatief eenvoudige machines tot het overzien van complexe productieprocessen vanuit een controlekamer. Als Proces Operator werk je op een afdeling in een vast team van operators, kwaliteitsmedewerkers en procestechnologen. De toegepaste technieken binnen de verschillende productieprocessen zijn in elke industrie anders. Je hebt een afgeronde MBO opleiding Procestechniek of minimaal VAPRO B. Ervaring in een cleanroom omgeving is een pre, net als ervaring met GMP. Je werkt met geautomatiseerde systemen en weet verantwoordelijkheidsgevoel te combineren met nauwkeurigheid.

Bekijk onze vacatures

Z

XDES gaat de relatie met je aan voor de lange termijn

Z

XDES heeft de contacten die jij nodig hebt in de techniek

Z

XDES werkt voor gerenommeerde bedrijven in de industrie

Z

XDES heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd

Waarom kiezen voor XDES?

XDES is sinds 2004 actief als specialist in recruitment van technisch personeel. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of een WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Perfecte match

XDES hecht waarde aan persoonlijk contact. Duidelijke afspraken en heldere communicatie stelt ons in staat om de allerbeste match te maken!

XDES Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

XDES Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

XDES
Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

T. +31 (0) 23 55 78 529

Einfo@xdes.nl

XDES
Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

T. +31 (0) 10 24 50 444

Einfo@xdes.nl

XDES bemiddelt technische professionals voor diverse projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw. Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden.

XDES brengt je in contact met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie. Wij bemiddelen in zowel projectmatige als vaste functies. In alle stadia van het productieproces zijn mensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings)monteurs tot plant managers. In de procesindustrie wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en complexe productieprocessen. Een boeiend vakgebied om onderdeel vanuit te maken.

XDES biedt je de meest uitdagende banen en beste persoonlijke begeleiding. Wij bemiddelen in functies voor de startende analist tot de ervaren manager binnen de farmacie, biotechnologie, microbiologie, life sciences, voedingsmiddelentechnologie, petrochemie en chemie. Denk hierbij aan functies als: QC technician, Researcher, Chemisch Analist, Hoofd Laboratorium, Scientist en Project Leader.