Aan de slag als Werkvoorbereider

Plannen, faciliteren en documenteren van de onderhoudswerkzaamheden

“Verantwoordelijk voor een efficiënte afstemming van technische onderhoudswerkzaamheden.”

Je draagt zorg voor de voorbereidende werkzaamheden zoals: planning, coördinatie en aansturing geven aan monteurs en onderaannemers. Als werkvoorbereider heb je regelmatig overleg met klanten en wordt je ingezet bij het begeleiden van projecten. Je werkt zelfstandig, maar hebt tegelijkertijd een spilfunctie. Goede communicatie naar de interne organisatie en zorgvuldige afstemming met betrokken afdelingen zoals de productie is essentieel. Je hebt een opleiding MBO Elektrotechniek afgerond en vult dit aan met relevante certificaten en gevolgde cursussen in jouw vakgebied.

Bekijk onze vacatures

Z

XDES gaat de relatie met je aan voor de lange termijn

Z

XDES heeft de contacten die jij nodig hebt in de techniek

Z

XDES werkt voor gerenommeerde bedrijven in de industrie

Z

XDES heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd

Waarom kiezen voor XDES?

XDES is sinds 2004 actief als specialist in recruitment van technisch personeel. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of een WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Perfecte match

XDES hecht waarde aan persoonlijk contact. Duidelijke afspraken en heldere communicatie stelt ons in staat om de allerbeste match te maken!

XDES Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

XDES Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

XDES
Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

T. +31 (0) 23 55 78 529

Einfo@xdes.nl

XDES
Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

T. +31 (0) 10 24 50 444

Einfo@xdes.nl

NEN 4400-1 certificaat

XDES is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat wij periodiek worden gecontroleerd door een onafhankelijke inspectie-instellingen en dat wij voldoen aan alle gestelde eisen die in de NEN 4400-1 norm en handboek normen SNA zijn vastgelegd. XDES voldoet daarmee aan de verplichtingen die voortvloeien uit arbeid. Het gaat dan specifiek om de aangifte en afdracht van (in Nederland) verschuldigde loonheffingen, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies. Andere verplichtingen zijn het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. En het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.

Voor meer informatie: www.normeringarbeid.nl

VCU certificaat

XDES is sinds 2007 VCU gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzendbureaus en is een norm die een arbozorgsysteem garandeert, waarmee een organisatie gestructureerd vorm kan geven aan haar arbo-beleid dan wel veiligheidsbeheersysteem. Centraal bij de VCU certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker.

VCU certificatie is bedoeld voor uitzend- en detacheringsbureaus die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Hierbij kun je denken aan bedrijven in de chemische, farmaceutische en procesindustrie.

Voor meer informatie: http://www.vca.nl/producten/diensten/vcu

XDES bemiddelt technische professionals voor diverse projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw. Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden.

XDES brengt je in contact met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie. Wij bemiddelen in zowel projectmatige als vaste functies. In alle stadia van het productieproces zijn mensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings)monteurs tot plant managers. In de procesindustrie wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en complexe productieprocessen. Een boeiend vakgebied om onderdeel vanuit te maken.

XDES biedt je de meest uitdagende banen en beste persoonlijke begeleiding. Wij bemiddelen in functies voor de startende analist tot de ervaren manager binnen de farmacie, biotechnologie, microbiologie, life sciences, voedingsmiddelentechnologie, petrochemie en chemie. Denk hierbij aan functies als: QC technician, Researcher, Chemisch Analist, Hoofd Laboratorium, Scientist en Project Leader.