Vacatures

Filter

Warehouse Inbound Receiver

Breda

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het lossen, controleren en verwerken van goederenontvangst? Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en relevante werkervaring in een logistieke/warehousing omgeving? Ga dan aan de slag als Warehouse inbound receiver! 

Logistiek Operator

Diemen

Wil jij aan de slag als Logisitek Operator bij een van onze opdrachtgevers? Beschik jij over MBO-2 of MBO-3 diploma, bij voorkeur richting logistiek? En heb je ervaring als magazijnmedewerker? Lees dan de vacature!

Kwaliteitsmedewerker Inkomende Goederen

Zaandam / Amsterdam

Wil jij werken voor een van onze opdrachtgevers in de productie van cacaomassa, cacaopoeder en cacaoboter? Zij zijn op zoek naar een Medewerk(st)er Kwaliteitsdienst Inkomende Goederen. Heb jij een afgeronde MAS Levensmiddelentechnologie opleiding of MLO? Solliciteer dan op deze functie!

Work Permit Specialist

Oss

Do you have a MVK-background and (Middelbaar Veiligheidskunde) and do you have at least 5 years' experience in construction and/or maintenance projects in the pharmaceutical or chemical industry? Read this vacancy and find out if this is your future job!

Sparepart manager

Oss

Zie jij een nieuwe uitdaging wel zitten en heb jij MBO afgerond, bij voorkeur in de richting van Techniek/WTB? 

1 2 3 10