Doen waar je goed in bent

 

Een geschikte baan vinden? Werken in de techniek? XDES brengt je in contact met interessante bedrijven in jouw vakgebied. Laat ons weten wie jij bent en wat jouw kwaliteiten zijn.

Jij wilt toch ook een baan die goed bij jou past. Een baan waarin jouw specifieke talenten goed tot zijn recht komen en waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Wij doen waar wij goed in zijn. Jij ook?

Persoonlijke benadering

Je hebt een vaste contactpersoon die jou goed kent en daarom snel de juiste nieuwe baan voor je kan vinden.

l

Kans op een vaste baan

Als je bij ons werkt op basis van detachering met overname dan kom je na een bepaalde periode bij de opdrachtgever in dienst.

Carrièremogelijkheden

Onze recruiters kennen de markt en adviseren je over de volgende stap in jouw carrière.

Interessante opdrachtgevers

We bieden jou de kans om te werken voor de meest toonaangevende bedrijven.

Persoonlijke ontwikkeling

In de periode dat je bij ons werkt investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Twee contractvormen

Detachering op projectbasis en detachering met overname.

Waarom kiezen voor XDES?

XDES is sinds 2004 actief als specialist in recruitment van technisch personeel. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of een WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Perfecte match

XDES hecht waarde aan persoonlijk contact. Duidelijke afspraken en heldere communicatie stelt ons in staat om de allerbeste match te maken!

XDES
Hoofddorp

Wegalaan 28
2132 JC Hoofddorp
Nederland

T. +31 (0) 23 55 78 529

Einfo@xdes.nl

XDES
Rotterdam

Industrieweg 161
3044 AS  Rotterdam
Nederland

T. +31 (0) 10 24 50 444

Einfo@xdes.nl

XDES bemiddelt technische professionals voor diverse projecten binnen de olie- en gasindustrie, de petrochemie, de chemie, de scheepsbouw en de gespecialiseerde apparaten bouw. Engineering is een vakgebied met een grote diversiteit aan interessante functies op elk niveau. Van ondersteunende functies tot en met de professionals die het complete project leiden.

XDES brengt je in contact met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie. Wij bemiddelen in zowel projectmatige als vaste functies. In alle stadia van het productieproces zijn mensen nodig, uiteenlopend van operators en (storings)monteurs tot plant managers. In de procesindustrie wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en complexe productieprocessen. Een boeiend vakgebied om onderdeel vanuit te maken.

XDES biedt je de meest uitdagende banen en beste persoonlijke begeleiding. Wij bemiddelen in functies voor de startende analist tot de ervaren manager binnen de farmacie, biotechnologie, microbiologie, life sciences, voedingsmiddelentechnologie, petrochemie en chemie. Denk hierbij aan functies als: QC technician, Researcher, Chemisch Analist, Hoofd Laboratorium, Scientist en Project Leader.